Mezunlarımıza Sorduk "Neden TEDÜ?"

Tarih:  Date

TED Üniversitesi kaliteli bir eğitim sunmanın yanında, öğrencilerini sosyal faaliyetlere yönlendiren bir eğitim anlayışına sahiptir ve bunların başında olarak, okulda öğrenciler tarafından kurulan öğrenci toplulukları gelir. Ben de eğitimimin son yılında, kısa bir süre önce kurulmuş olan TEDÜ Politika Platformu’nun Genel Sekreterliği görevini yaparak sosyal alanlarda da kendimi geliştirmeye devam ettim. Arkadaşlarımla birlikte seçtiğimiz günlerde yaptığımız etkinliklerle okulda birçok öğrencinin ilgisini çekmeyi başardık, aynı zamanda farklı kurum ve kuruluşlardan saygın insanlarla birebir tanışma fırsatını yakalamış olduk. Bir grupla çalışmanın zorluk ve güzelliklerini bu şekilde öğrenmiş ve anlamış oldum. Beni iş hayatına hazırlayan ilk adımı arkadaşlarımla ve hocalarımın desteğiyle atmış oldum.